privacy statement

www.ruinaard.nl verwerkt geen persoonsgegevens, omdat er geen persoonsgegevens achtergelaten kunnen worden op deze website. Ook gebruikt deze website geen social-media plug inns. Op deze website worden wel enkele algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van uw computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die uw browser meestuurt. Deze gegevens worden (heel af en toe) gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. Deze gegevens worden geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt.

De website www.ruinaard.nl maakt gebruik van een betrouwbaar SSL Certificaat ter beveiliging. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of dat er misbruik van wordt gemaakt, neem dan contact op via info@ruinaard.nl.

Onze diensten met afbeeldingen

opdrachten voor gemeenten

Er is nog veel werk aan de winkel in het sociaal domein. Gemeenten en professionele instellingen zoeken in samenwerking met clientorganisaties naar de maatwerkoplossingen voor de problemen die burgers ervaren. Netwerk- en ketensturing zijn belangrijke concepten, maar ook ingewikkelde processen. Hoe realiseer je nu echt de zelfsturing van burgers en professionals? Bureaucratie moet (altijd!) voorkomen worden. Gezond (professioneel) verstand blijft de basis in het werken met en voor kwetsbare mensen.  Ik ben beschikbaar als projectleider, procesmanager of kwartiermaker in het sociaal domein. Met mijn ervaring met de dynamiek in maatschappelijke organisaties wil ik de gemeentelijke opdrachtgever graag van dienst zijn.